Tudás Fája
 
A Tudás Fájának használatáról
Kezelés, irányítás
Hardverigény
Karakterek
- Karakterlap
- Képzettségek (Skillek)
- Amazon
- Barbár
- Bérgyilkos
- Druida
- Lovag
- Nekromanta
- Varázslónő
Felszerelési tárgyak
- Tárgy alaptípusok
- Felszerelési tárgyak fajtái
- Üzletelés a városlakókkal
- Láda
- Horadric Cube
Küldetések
- Az Act I küldetései
- Az Act II küldetései
- Az Act III küldetései
- Az Act IV küldetései
- Az Act V küldetései
Helyszínek
- Az Act I helyszínei
- Az Act II helyszínei
- Az Act IV helyszínei
- Az Act V helyszínei
Oltárok
Bestiárium
- Szörnyfejedelmek, veteránok
Többjátékos mód
- Battle.net
- Nyitott és zárt karakterek
- Hardcore karakter
- Csapatjáték, PK-k
Tolmács
- Szótár
- Animációk szövegei
- NPC-k szövegei
Zsoldosok
Kerettörténet
- Időrendi áttekintő
Látókörök, hatótávok
Gyakori Kérdések (FAQ)
- Játékkal kapcsolatos kérdések (FAQ)
- Netes játék kérdések (FAQ)
- Amazon kérdések (FAQ)
- Bérgyilkos kérdések (FAQ)
- Varázslónő kérdések (FAQ)
- Nekromanta kérdések (FAQ)
- Javító csomagok
Játékon kívüli menük
Játékon belüli menük
Realm-only Rúnaszavak SP-ben
Pandemonium Event
fa nézet
 
Ebben a fejezetben mindent megtalálhatsz, amivel mi a játékban találkoztunk, és volt alkalmunk azt kipróbálni és lejegyezni számodra. Találhatsz itt információt a játék irányításáról, karakterekről, a felszerelési tárgyakról, küldetésekről, a játék helyszíneiről, az ellenfelekről, és így tovább. Sőt, az elhangzó szövegek fordítása is fellelhető itt! Nem véletlenül, hiszen ez itt a Tudás Fája!

Tudás Fája a Páholy egyik legfontosabb fejezete. Ez az a hely, ahol választ találhatsz a játékkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidre. Játszhatsz akár csatabárddal hadonászó barbárral, nyilakat lövöldöző amazonnal, elemi erőknek parancsoló varázslónővel, holtakat irányító nekromantával vagy szent igéket mormoló lovaggal, itt mindegyikükről találhatsz hasznos információkat, érdekességeket. Ha pedig valamit keresel, de mégsem leled, akkor se csüggedj! Lehet, hogy holnap már az is megtalálható lesz az oldalak valamelyikén.

Ha azonban nincs időd várni, akkor ragadj bátran tollat (vagy billentyűzetet) és küldj hozzánk egy postagalambot (de méginkább e-mailt) és ha tudunk válaszolni a kérdése(i)dre, akkor ezt minél hamarabb megtesszük. Vagy fordulj bizalommal a Fórum közösségéhez, valószínűleg ott is megkapod a szükséges információt.

Mielőtt belemerülnél az információ tengerébe, fontos tudnod, hogy az itt fellelhető anyagok mind saját tapasztalatra épülnek. Nem a neten olvastuk valahol, vagy az egyik ismerősünk barátjának a testvére mondta, hanem mi láttuk, hallottuk, találkoztunk vele a játékban. Tehát amit az elkövetkezőkben olvasol, azt magunk tapasztaltuk, ki lett probálva és valóban úgy van.

Sajnos azonban mi sem vagyunk tévedhetetlenek. Előfordulhat, hogy valamit elnéztünk és mégsem fedi teljes egészében a valóságot. (Előfordult például olyan, hogy leírtam valamit, és a többiek is megnézték, és azt mondták, hogy jó. Erre később kiderült, hogy csak azzal a beállítással igaz, ahogy én próbáltam, egyébként nem.) Próbálunk mindent többször kipróbálni és leellenőrizni, de ha mégis valami hiba csúszik be, akkor kérlek értesíts erről minket, hogy minél hamarabb kijavíthassuk! Ide írhatod meg a hibát.

És persze vannak dolgok földön s égen, de főleg a Diablo II-ben, amiket még nem tudtunk kipróbálni, vagy egyszerűen csak nem volt hozzá szerencsénk, de már sok helyen olvastunk róluk és érdekesnek vagy fontosnak tartjuk. Az ilyen információk nem a Tudás Fája témakörébe tartoznak, hanem a Webfigyelő, ill. a Kilátó fejezetekben találkozhatsz velük. Ha itt végeztél, ott is nézz körül bátran!