Többjátékos mód
 
Battle.net
Nyitott és zárt karakterek
Hardcore karakter
Csapatjáték, PK-k
Vissza az előzőre
fa nézet
 
A Diablo II-t lehet játszani egyedül és lehet többjátékos módban is. Az igazi élvezetet ez utóbbi nyújtja. Ha van rá lehetőséged, semmiképp se hagyd ki!
ok minden változott a Diablo I óta. Más lett az egyjátékos mód és más a többjátékos mód is. A kettő közötti határvonal nagyon lecsökkent, szinte teljesen el is tűnt. Valójában kétféle karaktertípus van: nyitott és zárt. Hogy pontosan melyik mit jelent, azt a megfelelő fejezetben olvashatod el. Így elöljáróban csak annyit, hogy a zárt karakterrel csak a Battle.neten játszhatsz, viszont az nyitott karakterrel lehetőséged nyílik akár egyjátékos, akár többjátékos módban játszani a gépeden otthon. Ha az utóbbi lehetőséget választod, akkor a sima TCP/IP, de akár a nyitott Battle.net is alternatívaként szolgálhat.

Hát igen, a jó öreg Battle.net. Az sem a régi már. Teljesen új lett a megjelenítés. A chat-en egész alakos kép látszik a karakteredről. Ha zárt a karakter, akkor a teljes felszerelése is látható, ha nyitott, akkor egy csuklyás alakot látsz. Plussz még új szolgáltatásnak megjelent a "ladder" (magyarul ranglista), ami a legjobb karaktereket emeli ki a szürke tömegből.

Ezenkívül kitaláltak egy új karaktertípust is, Ez a Hardcore karakter. Akinek ez az eszébe jutott, az nem volt egészen normális. :) Kezdéskor teljesen normális karakternek tűnik, akkor lepődik az ember meg igazán, amikor valamelyik szörny maga alá gyűri. Ugyanis ilyenkor nincs tovább. A karakter végleg meghal. Csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Tehát a többjátékos mód sok új lehetőséget, de ugyanakkor veszélyeket is tartogat a számodra. Alakíthatsz csapatot a barátaiddal, kihívhatod őket párbajra, de sajnos az is előfordulhat, hogy egy PK áldozatául esel. Hogy pontosan melyik lehetőség mit is takar, azt megtudhatod, ha a fentebb lévő linkekre klikkelsz.

Találkozunk a Battle.net-en!