Felszerelési tárgyak fajtái
 
Öltözet
- Fejfedők
- Egyedi fejfedők
- Páncélok
- Egyedi páncélok
- Pajzsok
- Egyedi pajzsok
- Kesztyűk és lábbelik
- Egyedi kesztyűk
- Egyedi lábbelik
- Övek
- Egyedi övek
- Egyedi amulettek
- Egyedi gyűrűk
Fegyverek
- Egyedi kardok
- Fejszék
- Egyedi fejszék
- Egyedi zúzófegyverek
- Egyedi pálcák, botok, jogarok
- Szálfegyverek
- Egyedi szálfegyverek
- Egyedi lándzsák
- Egyedi íjak
- Egyedi normál kardok
- Egyedi exceptional kardok
- Tőrök alaptípusai
- Egyedi kivételes íjak
Egyedi kasztspecifikus tárgyak
Tárgy készletek
Drágakövek
Italok, dobófiolák
Egyéb tárgyak
Rúnák
- Rúnaszavak
Küldetéstárgyak
Talizmánok
Ékkövek (jewels)
Ami a játékból kimaradt
Vissza az előzőre
fa nézet
 
Ebben a fejezetben a felszerelési tárgyak tulajdonságait és használati módszereit találod meg. Kicsit olyan ez, mint egy áruház katalógusa. Minden tárgyról szerepel egy kis kép, mellette a jellemzői, és vegül a magyarázó szöveg, hogy miért is jó, ha neked lesz ilyened.
fejezet két nagy, és több kicsi alfejezetre bomlik. A két nagy alfejezet az Öltözetek és a Fegyverek. Az öltözetekhez tartozik minden, amit magadra ölthetsz, de nem fegyver. Ezek után nem nagyon kell magyarázni, hogy mi is tartozik a fegyverekhez. :) A maradék kisebb fejezetekben pedig olyan felszerelési tárgyakat találsz, amiket magánál hordhat a karaktered, de nem viselheti. Ilyenek például az italok, a tekercsek, vagy az ékkövek.

Az Öltözetek és a Fegyverek fejezetekben kétféle oldalt olvashatsz. Az egyik a normál cuccokról szól, ahol az egyes tárgyak nem mágikus, átlagos minőségű darabjairól kapsz információt. Ezek az oldalak a lehetőségekhez képest teljesek, és nem várható bővítésük. A másik típusú oldalak az egyedi tárgyakról szólnak. Ezekből a tárgyakból szinte lehetetlen megtalálni az összeset, így a lista még korántsem teljes. Bővítésük folyamatosan várható.

Külön fejezet még a "Tárgy készletek". Ez azért került külön, mert sem az öltözetekhez, sem a fegyverekhez nem férne be, hiszen egy ilyen kollekcióban általában fegyver is, és öltözet is található. Várhatóan ez a lista még lassabban válik teljessé, mint az egyedi tárgyaké, hiszen egy kollekció akkor van csak készen, ha már az összes darabja megvan, és a bónusz tulajdonsága is kiderült. Ehhez pedig az szükséges, hogy egy ember viselje a teljes készletet. De azért rajta leszünk a dolgon!