Realm-only Rúnaszavak SP-ben
 
Vissza az előzőre
fa nézet
 
Sokan kérdeztétek, hogy nem lehet-e valahogyan aktiválni a Realm-only Ladder Rúnaszavakat egyjátékos módban vagy LAN-en. Nos, lehet. Az alábbiakban megtudhatod, hogy hogyan.
Nem találok (Rúna)szavakat!

Mint sokan mások én is igen csalódott voltam, amikor megtudtam, hogy az 1.10-es patch szerveroldali frissítésében bevezetett 23 új Rúnaszót a Blizzard az 1.11-es patch megjelenésével sem tette elérhetővé az offline játékosok számára.

Nekiálltam hát kutakodni a mod közösségben, remélve, hogy találok valami segítséget. Hosszú hetek keresgélése után végre ráleltem egy olyan megoldásra, ami működik 1.11 alatt, nem tartalmaz semmilyen más változtatást a Rúnaszavakon kívül, és nem módosít MPQ-t, így gond nélkül lehet vele csatlakozni a battle.netre.


Telepítés

1. Legelőször is erről a linkről töltsd le a Runes.txt nevű file-t! (Mivel jelenleg a Hasznos Holmik költözködik, oda nem tudom feltenni, de idővel felkerül.)

2. Ezek után hozd létre a következő könyvtárstruktúrát a Diablo 2 mappában:

Runewords\data\global\excel

és a legvégére másold be a Runes.txt-t!

3. Végül módosítsd a játék parancsikonját az alábbi képnek megfelelő módon. Természetesen mindenki a saját Diablo 2 könyvtárának az elérési útvonalát adja meg, a C:\d2 csak példa. Ne feledd beállítani a második sorban a Runewords mappát, mint indítási könyvátar!

FONTOS!

1. Az összes Rúnaszót nem állt módomban kipróbálni, így előfordulhat, hogy valamelyik nem működik. Ezért mielőtt kiraknál egy-egy Rúnaszót - még akkor is ha régebbi - mindenképpen készíts biztonsági mentést a karakterről ! Ha valamelyik Rúnaszó nem működne, kérlek írj nekem!

2. A mod NEM működik a különböző loaderekkel. CD image-dzsel valószínüleg igen, de nem próbáltam.

3. MPQ alapú modok közül nem biztos, hogy mindegyikkel működik. Más -direct -txt moddokkal működik, csak arra kell ügyelni, hogy az összes mod, amit használni szeretnél a Runewords alkönyvtáron belül a megfelelő helyre kerüljön.

4. A mod NEM működik LoD 1.10-zel. Sima Diablo 2 alatt nem teszteltem.


A leírást LoD 1.11 alatt készítette: macska.