Tolmács
 
Szótár
- Szótár: Tárgylista
- Szótár: Kifejtős Részleg
Animációk szövegei
- Act I animáció
- Act II animáció
- Act III animáció
- Act IV animáció
- Epilogue
- Act V animáció
NPC-k szövegei
- Bemutatkozó szövegek
- Küldetések szövegei
- Pletykák a városlakókról
- Köszöntések
Vissza az előzőre
fa nézet
 
A Tolmácsban a játékban elhangzó szövegeket és azok fordítását találhatod meg. Ez nagy segítség lehet neked, ha nem értesz angolul, de szeretnéd tudni, hogy miről is beszél a sok városlakó.

ondolom a tolmács szó jelentését felesleges magyarázni. Olyan férfiúról, avagy hölgyről van szó, aki olyan embereknek segít megérteni egymást, akik nem ismerik egymás nyelvét. Nálam Salev atya látja el ezt a feladatot. A játékban elhangzó szövegeket fordítja le számodra magyarra, ha esetleg nem érted az angol nyelvet.

Megtalálod itt az intro és az átvezető animációk szövegeit, az NPC-k bemutatkozását és a hozzászólásukat a küldetésekhez, a pletykákat, a karakterek beszólásait az egyes küldetések teljesítésekor, illetve egyéb nevezetes eseményekkor. Sőt, az egyes ellenségek hozzád intézett szavait is lejegyeztük számodra.

Mivel iszonyú mennyiségű szöveg található a játékban, igyekeztük ezeket logikusan csoportosítani, hogy mindent könnyen és gyorsan megtalálhass. Helyenként fejezetenkénti, máshol pedig karakterenkénti bontást használtunk, attól függően, hogy melyiket tartottuk a célszerűbbnek. Reméljük használhatóra sikerült.

Kellemes böngészést!