Barbár
 
Barbár képzettségek
- Harci kiáltások
- Mesterfokú harci jártasságok
- Harci képzettségek
Zeon, mint barbár
Modeus, mint Hajigálós Barbár
Vissza az előzőre
fa nézet
 
Kíváncsi vagy a Diablo II legizmosabb karakterére? Vagy további információkra van szükséged már létező kigyúrt karakteredről? Légy üdvözölve a Barbár oldalakon!
z első karakter típus volt, amelyet nagyobb létszámú Diablo rajongó megismerhetett a Stress Test ideje alatt, legalábbis úgy véltük, hogy megismertük, pedig dehogy...
Sok játékos a közelharc kedvelője, ők biztosan elégedettek lesznek a barbárral, hiszen ő a testközeli harc specialistája, aki képes kétkezes fegyvereket egy kézbe venni vagy akár mindkét kezében 1-1 fegyverrel szembeszállni az ellenfelekkel.
Képzettségei sok irányban fejleszthetőek, passzív skilljeinél nem árt eldöntened, hogy milyen fegyvertípusban tegyen szert jártasságra, hogy arra a fegyverfajtára skillpontokat téve nagyobb és gyorsabb sebzést érjen el hősöd.

A harci üvöltések képzettségei fontos szerepet tölthetnek be csapatban való csatázásnál, az ellenség gyűrűjébe záródott csapattársaidat mentheted meg a szörnyeket elrémisztő üvöltéseddel, élet és mana pontszámukat növelheted csatakiáltásoddal, vagy akár a képzettségeik szintjét is megnövelheted több-kevesebb időre buzdító kiáltásoddal.

Barbárodat igazán ütő és pusztítóképessé a harci képzettségei teszik, hatalmas ütéseket mérhetsz ellenfeleidre, hogy elkábítsd őket, nagy távolságból meglepetésszerűen odaugorhatsz és fegyvereddel lesújthatsz rájuk, forgószélként fel-alá száguldozva üthetsz szét köztük, vagy dühödet szabadjára engedve és védelemre nem figyelve berserker módjára hasíthatod ketté őket.

A barbár karakterhez bátorságra, elszántságra és önbizalomra van szükség, vele nem bújkálhatsz ajtók és rácsok mögé, nem bízhatsz meg vele másokat, hogy harcoljanak helyetted, amíg te a háttérben biztonságban meghúzódsz, nem teleportálhatsz el vele az ellenfél elől, hogy biztos távolból sebezgesd meg őket...neked meg kell mutatnod, hogy "ki a legény a gáton"!!

Rendben?? Akkor mutassuk meg nekik!!

Találkozzunk a első frontvonalon és csata után a Barbár Tábor kapui mindig nyitva állnak számodra!