Küldetések
 
Az Act I küldetései
Az Act II küldetései
Az Act III küldetései
Az Act IV küldetései
Az Act V küldetései
Vissza az előzőre
fa nézet
 
A játék történetében a küldetések teljesítésével haladhatsz egyre előbbre. Van néhány olyan feladat is, amit nem kötelező elvégezni a továbbhaladáshoz, viszont ezekért általában értékes jutalmat kapsz a megbízótól.
bben a fejezetben minden információt megtalálsz, ami az egyes küldetések teljesítéséhez szükséges, és azt is megtudhatod, hogy mi lesz a jutalmad érte. Ha magad szeretnéd megtalálni a megoldást az egyes problémákra, akkor ne nagyon olvass tovább! Viszont ha elakadtál valahol, akkor most jó helyen jársz, itt megleled a segítséget a továbbjutáshoz. Rögtön rá is klikkelhetsz itt valamelyik linkre baloldalt egy kicsit feljebb. De ha nem sietsz annyira, akkor olvasd el azt a néhány sort, ami még hátra van, hogy megtudd mit és hol találsz. :)

A küldetéseket a négy fejezet szerint csoportosítottuk. Az első három fejezetben hat feladat található, míg az utolsóban csak három, viszont azok egyenként kitesznek két küldetést. :) (És akkor a fontosságukat még nem is említettem, hiszen például az utolsó küldetés Diablo likvidálása!) Ha az alábbiakat elolvastad, és mégsem tudsz megoldani valamilyen feladatot, írj nekünk bátran, és megpróbáljuk megoldani a problémát.

Esetleg a játékban szereplő NJK-k is hasznos tanácsokkal láthatnak el az egyes feladatokat illetően, de hogy konkrétan ki, mit, mikor és miért mond, azt a Tolmács fejezetben találod meg, méghozzá magyarul és angolul egyaránt. (Nyelvtanulás szempontjából sem elhanyagolható!)