Újra nyit a Diablo Páholy

Légy üdvözölve a Páholyban, Vándor!

Sokunk emlékszik még e szavakra, még a Diablo 2-es időszakból, mikor a Magyar Diablo Páholy egyet jelentett a hazai Diablo közönség központjával, tudástárával.
S vannak olyan Páholy tagok kik már a Diablo 1-el is játszottak, hogy DesDmona szavaival éljek ki létrehozta 97-ben a Páholyt Pink Sonjával.

“Ha fenn vagy a kezdetektől, akkor tudsz mindent.”

Sajnos a Páholy 2012-ben ismeretlen okok miatt, megszűnt nem folytatódott, így mi a Diablo 3 játékosai, páholytalanul, hontalanul maradtunk.
A Magyar Diablo Páholy történetéről bővebben itt olvashattok.

A Diablo 20. évfordulója és a Magyar Diablo Páholy 20. évfordulója alkalmából újra létrehoztuk a Páholyt, mint mindig az adott Diablo-hoz igazítva a központi témát, weboldalt.
De ez még nem minden! Mély tiszteletünk jeléül, előszedtük a Diablo Páholy korábbi változatait is így újra elérhetővé vált sokak örömére a Diablo 2-es Tudás Fája, illetve megtekintetjük az oldal introját, teljes kezdőoldalát és a linkek 70%-át áttekinthetjük, emellett a Diablo 1 Tudás Fáját és Tolmácsát is újra forgathatjuk.

Ha a pirossal bekarikázott részre kattintotok egy oldalsáv ugrik elő, melyben megtekinthetitek a korábbi Páholyok tartalmát.

Az oldalt hagyományokhoz híven fogjuk kezelni. Az Új páholyban ismét megtalálhatjátok a Tanács Termeket mely a fórumunk, kiegészítve a Diablo 3-as Csarnokokkal, újra tudjátok karaktereiteket Anyakönyveztetni ezúttal a Diablo 3-hoz, A Tudás Fáját is elkezdjük hasznos információkkal feltölteni a számotokra. A Hasznos Holmikban megtalálhatjátok a régi Páholy által összegyűjtött tartalmakat, melyeket pár új fájlal már ki is egészítettük és hamarosan a Diablo III-hoz is találhattok hasznos holmikat. A Hírmondó ismét asztalhoz ült, hogy elregélje a legfrissebb tudnivalókat.

A Magyar Diablo Páholy a Diablo 2 idején.

A korábbi páholyokhoz képest, további újításokat is eszközöltünk az oldalban így már chatelhettek is az oldalon, és új közösségi funkciókkal egészítettük ki az oldalt, hogy mi mindannyian a legmegfelelőbb módon léphessünk kapcsolatba.

Az oldalt mint elődjeink, mi is Hobbi szinten szerkesztjük, így mikor időnk engedi, frissítjük az oldal tartalmát.
S ezennel a Magyar Diablo Páholy ismét vár benneteket!

Ezen feljegyzés folytatásai: A Páholy Története , Ma 20 éves a Páholy!

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.