Szezonális Karakterek

Ebben a feljegyzésben a Szezonális Karakterekről olvashatsz.

A Diablo 2-ből ismerősen csenghet a Season vagy Ladder kifejezések, nos most a Diablo 3-mas kivitelt fogjuk megtekinteni.

Egy szezonális karakter kissé különbözik a normál és Hardcore karakterektől (A Hardcore karakterekről itt olvashatsz bővebben). Egy szezon általában egy dolog köré összpontosul a legújabb javító csomagban elérni a top listák (Leaderboards) élét. Persze ha nem vagyunk a legprofibb játékosok, akkor is megéri Szezonális karaktert indítani sima helyett, ugyan is minden karakterosztály ha megcsinálja a szezonális küldetéseket kap egy teljes setet, egy petet, a szezon aktuális portréját. Ha véget ér a Szezon akkor karakterünk normális lesz attól függően, hogy normál vagy hardcore szezonál karakter indítottunk (Hardcore szezonál = Hardcore, Sima Szezonál = Normál).  Az új szezonok általában az új javítócsomaggal nagyjából egy időben érkezik.

Szerencsére ha vége a Szezonnak (ami általában változó, hogy meddig tart) karakterünk nem veszik el, a Ládánk tartalmát a játékban a levelekből vehetjük át, a pénz, bloodshard és paragonjaink egyesülnek a nem szezonális résszel. Amit még érdemes tudni ha indítunk egy Szezonális karaktert akkor úgy indulunk először mintha egy teljesen friss Diablo 3-mas fiókunk lenne, nincs pénzünk se semmi. Ellenben ha már több szezonális karakterünk van akkor azok egymással interakcióba léphetnek (Láthatják a láda tartalmát, meg kapják a Szezonál paragonokat stb.)

Ezen felül vannak Szezon specifikus Archívementek a Conquestek, nos ide szintén rangsorban kerülhettek fel. Az első 1000 játékos neve felkerül ezen listákra!
Ha ezek egyáltalán nem érdekelnek akkor most jön a legfontosabb tudás amit megoszthatok veletek! A legújabb legendás tárgyak mindig a Szezonban mutatkoznak be a Szezon zártáig csak itt szerezhetőekbe. Ha véget ér a szezon akkor értelemszerűen normál módokban is beszerezhetjük az új tárgyakat.

A feljegyzés 2.6.0 alatt készült.

 

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.