Érkezik a Diablo 4! Bejelentették

Nem szóbeszédről van szó, hanem egy hivatalos bejelentésről!
7 év után folytatása érkezik a Diablo III-nak, melyet az idei 2019 BlizzCon legelején bejelentették. A rajongók több évnyi lelkes várakozás után ismét lemerülhetnek a Pokolbugyraiba amint bejelentik a megjelenési a hivatalos megjelenési dátumot is.

A BlizzCon 2019 előtt igen csak megsokasodó szivárogtatások úgy látszik nem voltak véletlenek és igaznak bizonyult több pletyka is a játék menet, grafika és egyes karakterekről mint Lilith.

Mint tudjuk a tavalyi óriási Blizzcon Diablo Immortal botrány és az idén is botrányokkal tarkított Blizzard-ra ráfértek az erős új címek bejelentése mint a Diablo IV, World Of Warcraft Shadowlands

Mindent feltettek egy lapra hogy kiköszörüljék a csorbát – írta az Index a bejelentés előtt egy nappal.

Diablo IV incoming

A legutolsó szivárgás mely a BlizzCon-t egy nappal előzött meg, kifejezetten igaznak bizonyultak ugyanis a pletykában azt taglalták, hogy a Diablo IV visszatér a Diablo II és Diablo 1 grafikai stílusához vagy legalábbis nagyon hasonló sötét lesz a grafika. Úgy tűnik hallgattak a rajongók kérésére hogy ne legyen ennyire meseszerű, habos-babos a színvilág mint a Diablo III-ban.

Luis Barriga, a játék rendezője ígérete szerint, az új résszel visszatérnek a sorozat sötétebb gyökereihez. Vérfürdőkre, kaszabolásokra, okkult szimbólumokra és kemény csatákra számíthatunk.

A Diablo IV sokat merít az első második részből míg a Diablo III legjobb tulajdonságaiból vesznek át funkciókat. Továbbá a bejelentés szerint hatalmas világban bolyonghatunk lesznek városok, ellenséges táborok játékos társainkkal kereskedhetünk és a hatalmas PVP zónákban egymást is lemészárolhatjuk.
Úgy tűnik ismét fontos szerepe lesz a Diablo Páholy hitvallásának a “Harcolni és harcolni hagyni” eszméje ismét fontos szerepet tölthetbe.
Megismerkedhettünk a Diablo IV első klasszaival is a Barbár, Varázsló, Druidával.

Tehát a Diablo IV érkezik megjelenési dátum egyelőre még nincs.
További tudnivalók a Diablo IV-ről!

Ti készen álltok? Mi a véleményetek az új Diablo-ról?

Hozzászólás a feljegyzéshez

A password will be emailed to you.