Hardcore Karakter

Ebben a feljegyzésben a Hardcore karakterekről tudhatsz meg többet.

A Diablo II-höz hasonlóan itt is helyet kaptak a hardcore (HC) karakterek. Nagy különbségek nem történtek a Diablo II és III hardcore karakterei között.

Legfőbb tulajdonsága a hardcore karaktereknek, hogy hasonlóan az élethez, csak egyszer halhatnak meg. Ebben a módban megnő a  csapatmunka jelentősége. Egy-egy főbb ellenséget okosabb egyszerre többen megtámadni, illetve az egymás közti cserebere jelentősége is megnő. Sokkal nehezebb ez a fajta játék, hisz elég csak egyszer nem figyelni, és kész, vége.

Teljesen másfajta játékot igényel egy hardcore karakter irányítása. Sokszor lehet meghalni azért is, mert az ember elfeledi, hogy most fontosabb az élet, és ugyanúgy belemegy egy tömeg közepébe. 🙂 Sajnálatos módon ha elmegy a netünk vagy az áram 10 másodpercen belül még megölhet egy komolyabb ellenség a tétlenség közben, és sajnos ez az adminokat sem érdekli. Előbb vagy utúbb a karakterünk meg hal. Igen fontos sokkal körültekintőbben, több állóképességgel harcba menni. Általánosan igaz, hogy a tárgyakat is érdemesebb félretenni, mert ha indítunk egy másik hardcore karaktert a ládánkból felvehetjük az új karakterünkre.

Ha ezt a játék módot választjuk különböző eredmények (Achievement), banner sigliket szerezhetünk a zászlónkhoz. A játékban egy csomó képességet speciálisan a halandó karakterek miatt készítették el. A halott karaktereinket ha elértük legalább a 10. szintet vele akkor lehetőségünk van az elesettek csarnokába is feljegyeztetni, az öröké valóság számára.

A hardcore karaktereknek egy teljesen elkülönített része van, amihez a normál karakterek nem férhetnek hozzá. Ez mind igaz a ládánk tartalmára, pénzünk, blood shardjaink és a paragon szintjeinkre. A Hardcore karaktereknek is van saját Szezonális részük ami szintén elkülönül a sima és a hardcore karakterek hozzáférésétől.
Hogy mégse tűnjön el az elért eredmény a karakter halála után, egy szellemként tekinthetjük / tekinthetik meg karakterünket. Az elért paragon szintek szintén nem vesznek el. A Hardcore játékosoknak külön toplistája (laddere) is van, ahol a halottak is szerepelnek a halálukig elért eredménnyel. Ez így igazságos.

A feljegyzés 2.6.0 alatt készült.

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.