Póni pálya

Ebben a feljegyzésben a titkos póni levelről avagy WhimsyShire-ról olvashatsz részletesebben.

A póni level egy easter egg hasonlóképpen mint Diablo 2-ben a Titkos Tehén Pálya, ami nem mellesleg hasonló formában a Diablo 3 világában is felkereshető (lásd itt).
A szörnyek ezen a pályán virágok, mackók és pónik(unikornisok). Ez a szint kicsit másabb a játék többi részétől, minden nagyon színes és fényes az egész terület mintha egy gyermeki mese rajzban járnánk. A normális világ objektumok ládák, élet gömbök, stb helyettesítve lettek, játékokkal, boldog felhőcskékkel és édességekkel. A szörnyek elhalálozási animációi viszont a szokásos maradt gondolhatjátok mikor egy szét marcangolt póni repül a képernyő felé 😀

Ezen a pályán szerezhetjük meg a Whimsyshire portrét, a Horadric Hamburget mint fegyvert és a Spectrum nevezetű fegyvert.
A pálya a kritikusok miatt jött létre, mivel a korábbi részekkel ellentétében sokkal színesebbnek és fényesebbnek és “meseszerűbbnek” találták a játékot.
Whimsyshire-nak létezik egy sötétebb verziója is ami Nephalem Riftekben fordulhat elő az átlagos szörnyeivel vagy nem.
Létezik még egy része ez pedik Whimysdale, melyet a Rainbow Goblin nyit, itt szerezhetjük a cosmic wings szárnyakat ha szerencsénk van.

Ahhoz hogy Whimsyshire-ba eljuthassunk először össze kell szednünk egy pár itemet.

  • Black Mushroom – a Tristram Katedrális  első szintjén spawnolódik.
  • Leoric’s Shinbone (Csak pc-n) – Leoric’s Manor-ba találjuk az utolsó jobboldali szobában a tűzhelyen, ha szerencsénk van.
  • Liquid Rainbow (Csak pc-n) – Megtalálható a Mysterious Cave-ben  Dahlgur Oasis-ban. A barlang azután nyílik meg hogy megmentettük Zaven the Alchemist ACT II-n. A tárgyat egy Mysterious ládában találhatjuk meg.
  • Wirt’s Bell – Megveheted ACT II bázisán a kislánytól!
  • Gibbering Gemstone – Chiltara dobja ACT III-on a Caverns of Frost második szintjén. A barlang legközelebb a Bridge of Korsikk waypointhoz a Fields of Slaughter pályán található.
  • Tervrajz (Plan): Staff of Herding – ACT IV-en dobja random Izual
  • Xbox 360, Xbox One és Ps 3 játékosoknak csak Black Mushroom, Wirt’s Bell és Gibbering Gemstone (és természetesen a tervrajz) megléte szükséges a Staff of Herding elkészítéséhez.

Nos ha ez mind meg van tanítsuk meg Haedrig-nek a tervrajzot, majd a szükséges materialok birtokában készítsük el az itemet. Ezután tegyük a táskánkba (Ne a ládába, illetve nem kell a kezünkbe venni)!


Whimsyshire elérhető mind Story mind Adventure Mode-ban. Most menjünk  a Régi romokhoz (The Old Ruins). Innen menjünk vissza fele Cain háza fele, a helyet megtalálod a Old Tristram Road-on. Itt lesz egy pirosas színnel izzó nagy árok, mellette egy csontváz tehénnel. Az item birtokában a Tehén király szelleme elő emelkedik és felvehetsz tőle egy küldetés. Ezután beléphetsz a póni pályára. Szerencsére az item meg maradnálad és később is bármikor beléphetsz a póni levelre!

A feljegyzés 2.6.0 alatt készült.

2 Comments

2018-01-09
Köszi a hasznos infót ! :)

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.