Cow Level

Ebben a feljegyzésben a tehén pályáról olvashattok, illetve hogy hogyan juthattok el oda.

Igen, jól olvastad, a Diablo 3-ban ismét lehetséges a híres tehén pályára eljutni vagy ahogy ők fogalmaznak egyáltalán nem a tehén pályára! Több módszer is létezik arra hogy ide eljuthassunk az egyik hogy megtaláljuk a Bovine Bardiche nevű fegyvert melyet a Kanai’s Cube-ban transmute-olva megnyit egy piros portált.

A piros portál felett a következő szöveget láthatjuk: “Egy olyan helyre vezet, mely nem létezik. A lángoló poklok nem felelősek az eseményekért amik itt történnek. Ha azt állítja, hogy ezen a helyen járt akkor hazugnak fogják nevezni. belépés, tilos.”  Valószínűleg nem tökéletes a fordítást, elnézést ha valaki tökéletesen letudja fordítani kérem írja meg. 🙂

Ezen a területen találkozhatunk a jellegzetes tehén harcosokkal és királyukkal, királynőjükkel. Igen kellemes és mókás hely érdemes megnézni legalább egyszer. Akik pedig korábbi részben jártak nosztalgiázni kitűnő.

Volt korábban egy másik módszer is hogy eljussunk a nem létező helyre. Ha elmentünk a Ruins of Sescheron / Elder Sanctum-ba és ott az Immortal Throne-hoz  itt automatikusan megnyílt nekünk a portál. Ez a lehetőség csak a 2.4.0 patch alatt volt elérhető akkor is egy bizonyos hónapban még pedig márciusban egy esemény keretében ugyan is ez a születési hónapja Kevin Kanai Griffith-nek. Ő a Diablo 3 művészeti vonulatában vett főleg részt. Sajnálatos módon egy agresszív fajta rákban meg halt. Így a Blizzard és a játékos közönség leróhatták tiszteletüket.

A feljegyzés 2.6.0 alatt készült.

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.