Goblin Vault

Ebben a feljegyzésben a Goblin pályáról olvashatsz.

A Goblin Vault vagy Goblin Realm egy különleges hely a kis goblinok ide hordják a megszerzett aranyat és tárgyakat a Goblinok királyának Greed-nek, gondolhatod mennyi ínyencséget tartogat számunkra ez a hely.
Torment 13-on körülbelül 300 millió aranyat egy tucat gemet, crafting materialt és egy kellemes mennyiségű legendás vagy set itemet kaphatunk ha sikeresen végig megyünk a teljes pályán, mondanom sem kell hogy t13-on nem feltétlenül könnyű ez, kivéve ha van olyan erős a karakterünk vagy csapatunk. (Torment 13 Greater Rift 60-nak felel meg.)

De lássuk a lényeget még is hogyan juthatunk el erre a remek helyre? Nos két módja is van hogy ide eljussunk az egyik lehetőség, hogy találunk egy Puzzle Ringet, ezt behelyezzük a Kanai’s Cubeba majd transmute-olunk. Ekkor megnyílik egy Arany Portál ez után már kezdődhet is a buli!

Puzzle Ring

A másik módszer amire sajnos kevesebb az esély, hogy rójuk az utat az Act-okon pl.: Bountyik során, vagy szándékosan egy ilyen goblint keresünk. (Sajnos nephalem rift során egyik ilyen goblin sem nyithat kaput a vaultba illetve, a póni pályára sem.)

Ha találkozunk egy Gilded Baron-al van egy nagyon kicsi esély, hogy nyitva hagy egy ilyen portált a Goblin Vault-hoz, nekem személy szerint volt egy pár alkalmam hozzá, de Puzzle Ring-el sokkal többször sikerült a Vaultba eljutnom.

Amit még érdemes tudni, ha azután csatlakoztál be, hogy egy szobába hogy már nyitva volt a Vault már nem mehetsz be, illetve ha megöltük Greedet 60 másodpercünk van a motyót összeszedni és távozni különben ránk záródik a hely és vissza teleportál minket a városba.

Ez azért volt egy előnyös megoldás mert korábban nyitva maradt a vault és újat már nem nyithattunk, viszont ezúttal ha győzzük Puzzle Ringel akkor akár 10-et is megnyithatunk egymás után.

A feljegyzés 2.6.0 alatt készült.

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.