Blood Shardról

Ebben a feljegyzésben a Blood Shard-ról olvashatsz.

Röviden kezdeném a történeti háttér szál felől, hogy mit lehet tudni. Sajnos kijelenthetem, hogy egyenlőre nem sokat. Ha Tyrael-el beszélünk az egyik városban, megtudhatjuk tőle, hogy utunk során egyes szörnyekből Blood Shard-ok esnek, melyek furcsa erőt hordoznak magukban.
Egyes nézetek szerint, bár egyenlőre egyik sem lett megerősítve, se a játék alapján, sem a Blizzard által, talán egy későbbi kiegészítőben vagy a Diablo 4-ben.
Szóval vannak olyan nézetek melyek szerint a Blood Shardok az elpusztult világkő darabja, más nézetek szerint bezárt démon lelkek darabjai, megint más nézetek szerint viszont Ősök kristályba zárt vére.

Blood Shardot, többféleképpen lehet gyűjteni az egyik, hogy bounti-kat csinálunk és a Hordaric Caches- dob, a másik lehetőség Greater Rift és Riftekben megöljük az Őrt, illetve van még egy lehetőség, ha találkozunk Blood Thief goblinnal (goblin fajták) ő is komolyabb mennyiséget dob. Ezen felül különböző módszerek keringenek az interneten, farmolásra, és illetve hibák vagy lehetséges hibák kihasználására. Ezt nem soroljuk fel már csak azért sem mert túl gyakran változik. 🙂

Az összegyűjtött Blood Shard-jainakat egyetlen egy valahol tudjuk felhasználni Kadalánál, aki hallott utazásainkról és segíteni jött a maga módján.
Kadala a shardjainkért cserébe egy előre nem tudható tárgyat ad, akárcsak apja Gheedtette az előző rész során a nagy különbség az hogy apja ezt aranyért cserébe tette.
Valami, sokkal jobb dologra is jó lehet a Blood Shard ha hajlandó ezért mindenféle cuccot adni, persze jó része szemét, de kilehet fogni jó tárgyakat.
Tudjuk, hogy az alma nem esik messze a fájától, vajon mire használja Kadala ezt az iszonyatos mennyiségű Blood Shardot?

A feljegyzés 2.6.0 RoS alatt készült.

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.