Diablo/HellFire

Post has published by Neomundi

Diablo

Diablo 1.09 magyarítás:
2.1 MB

A Diablo első részének magyarítása

Diablo Hellfire magyarítás:
1.6MB

A Diablo Hellfire magyarítása.

Diablo 1.09 patch(Win9x):
1 587KB

A legfrisebb javítás a játékhoz. Windows 9x operációs rendszerekhez

Diablo 1.09b patch(WinNT):
1 585KB

A legfrisebb javítás a játékhoz. Windows NT(XP) operációs rendszerekhez

Diablo Backup 3.0

Karaktermentő program. (Ezzel tárgyakat elmenteni nem lehet!)

Stu’s Diablo Trainer v1.09:
15KB

A trainer két alapvető funkciót támogat: a karakter és a cuccok kimentését, majd azok visszatöltését is. A program készítői sem támogatják a csalást, ezért minden indításkor be kell állítani, hogy nem akarod csalásra használni. Fut az összes létező patch-en!

Segédfájl Win98-hoz:
29KB

Ha ennek a zipnek a tartalmát bemásolod a Win98/System/Iosubsys alkönyvtárába, problémamentesen el fog indulni a Diablo.

Desslock Diablo leírása:
47KB

A Desslock’s Diablo Guide html változata, angol nyelven. Az általunk ismert egyik legteljesebb ismertető a Diablóról. A Hellfire-ről  nem tartalmaz információkat. Kitömörítve egy több, mint 400k-s (!) html fájl, szóval benne van majdnem minden.

Jarulf Diablo és Hellfire leírása, magyarul:
170KB

Ez itt még az 1.2-es Jarulf magyarítása, Tersius tollából, Dain segítségével készült.Második, átdolgozott kiadás. A zip fájl kitömörítés után 6.0-s Worddel már megtekinthető dokumentum.

Jarulf Diablo és Hellfire leírása, angolul v.1.62:
292KB

PDF Formátumban
771KB

Azt hiszem, erre mondják, hogy oops… Ha a Desslock-ban majdnem minden benne volt, akkor Jarulf leírásához nehéz bármit is hozzáfűzni. Kibontva egy Winword dokumentumot kapunk, 172 sűrű oldalt… 😮 Egyszerre foglalkozik a Hellfire-ral is, olyan dolgokra is kitér, mint a blokkolási esély vagy a Premium cuccok árának számítási módja. Szinte hihetetlen, amit összehoztak. Ez már az 1.62-es, jelentősen kibővült változat.

Hellfire

Hellfire 1.01 patch:
576KB

A Hellfire egyetlen javítása.

Hellfire No-CD crack:
8 523B

CD nélkül is lehetővé teszi a játék elindítását. 1.01-es verzióhoz.

Backlash Hellfire multiplayer patch:
8KB

Ez a kis progi kifejezetten a multiplayer opciót előcsalva crack-eli a Hellfire-t. A zip fájl tartalmát a HF könyvtárába bemásolva, az exe elindítandó.

Rejtett karakterek a Hellfire-hez:
1KB

A zip fájlban található command.txt fájlt kell bemásolni -kitömörítés után- a Hellfire könyvtárába, a rejtett karakterek előhívásához.

Hellfire Win98 crack:11KB

Ez a crack a Hellfire futását hivatott lehetővé tenni Win98 alatt, a storm.dll és a registry átírásával. Kitömörítés után az exe fájl elindítandó.
Mindenki csak a saját felelősségére használja!

Segédfájl Win98-hoz:29KB

Ha ennek a zipnek a tartalmát bemásolod a Win98/System/Iosubsys alkönyvtárába, problémamentesen el fog indulni a Diablo.

 

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.