Részvétel

Részvétel az oldal alakításában.

Post has published by Neomundi

A Páholyt a közösség ereje hívta életre, és tartja életben. Amíg lesz, aki játszik a Battle.neten, amíg lesz két ember, aki egymásra köszönhet a magyar csatin, addig lesz Páholy. Felsorolni is lehetetlen, hányan segítettétek tanácsaitokkal, észrevételeitekkel, vagy aktív munkátokkal a Páholy létrejöttét és kialakulását. Mindenki, aki elfogadja a Páholy alapelvét, támogatásával erõsíti a közös kezdeményezést. És mindenki, aki tag, számíthat a Páholy segítségére, támogatására.

Ez az egész akkor mûködik, ha mindannyian beletesszük a közösbe azt, ami idõnkbõl és képességünkbõl telik. Ha elfogadtad a Páholy alapelvét, regisztráltad magad és felöltötted a kedvenc karakteid az AnyaKönyvbe, a legfontosabbat már megtetted. De ennél többet is tehetsz. Ha idõd és tehetséged engedi, támogasd Te is a Páholy fejlõdését! Az alábbiakban pár szóban ismertetjük, melyek azok a területek, amelyekben Te is hozzáteheted a magad részét a Páholy kialakulásához.

Hibajavítás

Tévedni emberi dolog, és hiába nézünk át mindent többször, amit fölteszünk a Páholy oldalaira, becsúszhat bármi hiba. Ha segítesz ezeket észrevenni, megköszönjük. Hiba sokféle lehet, ha az alábbi listában nem találod meg, az azt jelenti, hogy ebben a listában van egy tárgyi tévedés hiba 🙂 Nos, milyen hibák lehetségesek:
– Helyesírási hiba.
– Tárgyi tévedés.
– PHP Error hibaüzenet.
– Database error hibaüzenet.
– Nem töltõdik le egy oldal.
– Hibásan töltõdik le egy oldal.
Ha ezek bármelyikét észreveszed az oldalakon, add tudtunkra! Feltétlenül add meg pontosan, hogy melyik oldalon volt a hiba. Vagy az elérési útvonalat, vagy azt írd le, hogy jutottál oda. Az utolsó kettõnél azt is add meg, hogy milyen operációs rendszert és böngészõt használsz!

Hiányosságok

Ha bármit kerestél a Páholy oldalain, de nem találtad, vagy bármely szolgáltatást elvártál volna, de nem teljesítettük, add tudtunkra!

Ötletek

A Páholy soha nem lehet teljes. Mindig jönnek újabb ötletek, újabb kezdeményezések, minden meglévõt lehet tovább fejleszteni. Ha Neked vannak ilyen ötleteid, amik szerinted meg is valósíthatóak, hát ne titkold el õket!

Aktív részvétel az oldalak elkészítésében

Sok játékos keze munkája látható a Páholy oldalain. A legkomolyabb felajánlás, ha te is részt akarsz venni a fejlesztésben. Ehhez tudnod kell, hogy nagyjából milyen munkafolyamat végén alakul ki az, amit itt látsz. Természetesen részt vehetsz egyszerre több fázisban is, sõt, egymagad komplett kivitelezhetsz egy-egy oldalt, ha meg tudod oldani.

Szövegezés: amikor a nyers szöveget elkészíti valaki, formázatlanul, helyesírási hibákkal, amelynek csak az információtartalma lényeges. Ez lehet a játékból származó információ, lehet webes kutatás eredménye, lehet saját írásmû.
Formázás: az a fázis, amikor a nyers szövegbõl pofás oldalak keletkeznek. Az oldalak egy jó része generált oldal, amit egy speciális szerkesztõ felületen készítünk. Aki ezt végzi, annak a szerkesztõ használatát kell megtanulnia.
Nyelvi lektorálás: aki tud helyesen írni és sasszeme van, az végezheti a többiek munkájának nyelvi ellenõrzését. Ide értendõ a nyelvhelyesség, stilisztika is.
Grafika: valakinek meg is kell terveznie a képeket, videók animációit. Komoly feladat, magasra tettük a mércét, olyan jelentkezzen, aki úgy érzi, meg tud felelni.
Videók: Szintén hatalmas segítség videók és animációk beküldése (Saját készítésű).
Zene: Szívesen várjuk a saját készítésű Diablo világába illő zenéket, hang anyagokat is, melyeket videókban és vagy a weboldalon is elhelyezhetünk.

Szeretnénk elkerülni, hogy bárkinek is rosszul essen, ha nem tud részt venni a munkában. Tudnotok kell, hogy ezekre a feladatokra egyáltalán nem olyan arányban van szükség, amilyen arányban képesek lennénk rá. Van, amibõl hiány van, van, amibõl túljelentkezés. Higgyétek el, mi szeretnénk a legjobban, ha mindenkinek, aki felajánlja a segítségét, jutna feladat, de sajnos ez nem lehetséges. Ezért elõre is elnézést kérünk mindazoktól, akiknek nem tudunk élni a felajánlásával.

Felajánlás

Ha ezek után úgy gondolod, hogy a Páholy alapelvének elfogadásán túl is szeretnéd támogatni a fejlesztést, ne habozz, írj nekünk a [email protected] címre!

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.