A Tudás Fájáról

Ebben a feljegyzésben a Tudás fájáról és annak használatáról olvashatsz.

A Tudás Fájában mindent megtalálhatsz, amivel mi a játékban találkoztunk, és volt alkalmunk azt kipróbálni és lejegyezni számodra. Találhatsz itt információt a játék irányításáról, karakterekről, a felszerelési tárgyakról, küldetésekről, a játék helyszíneiről, az ellenfelekről, és így tovább. Nem véletlenül, hiszen ez itt a Tudás Fája!

A Tudás Fája a Páholy egyik legfontosabb fejezete. Ez az a hely, ahol választ találhatsz a játékkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidre. Játszhatsz akár csatabárddal hadonászó barbárral, nyilakat lövöldöző démon vadásszal, elemi erőknek parancsoló varázslónővel, holtakat irányító nekromantával vagy szent igéket mormoló keresztes lovaggal, itt mindegyikükről találhatsz hasznos információkat, érdekességeket. Ha pedig valamit keresel, de mégsem leled, akkor se csüggedj! Lehet, hogy holnap már az is megtalálható lesz az oldalak valamelyikén.

Ha azonban nincs időd várni, akkor ragadj bátran tollat (vagy billentyűzetet) és küldj hozzánk egy postagalambot (de még inkább e-mailt erre a címre: info[kukac]diablopaholy.hu) és ha tudunk válaszolni a kérdése(i)dre, akkor ezt minél hamarabb megtesszük. Vagy fordulj bizalommal a Fórum közösségéhez, valószínűleg ott is megkapod a szükséges információt.

Mielőtt belemerülnél az információ tengerébe, fontos tudnod, hogy az itt fellelhető anyagok mind saját tapasztalatra épülnek. Nem a neten olvastuk valahol, vagy az egyik ismerősünk barátjának a testvére mondta, hanem mi láttuk, hallottuk, találkoztunk vele a játékban. Tehát amit az elkövetkezőkben olvasol, azt magunk tapasztaltuk, ki lett próbálva és valóban úgy van.

Sajnos azonban mi sem vagyunk tévedhetetlenek. Előfordulhat, hogy valamit elnéztünk és mégsem fedi teljes egészében a valóságot. Próbálunk mindent többször kipróbálni és leellenőrizni, de ha mégis valami hiba csúszik be, akkor kérlek értesíts erről minket, hogy minél hamarabb kijavíthassuk!  info[kukac]diablopaholy.hu-ra írhatod meg a hibát.

A Tudás Fájának használatáról

Kezdetnek szeretném a figyelmedet felhívni arra, hogy a TF nem egy befejezett alkotás. A munka látványos része csak ezután fog kibontakozni.

Mivel célunk, és elkötelezettségünk, hogy csak a szerzők által megtapasztalt dolgok kerülhetnek fel ezen oldalakra, csak saját tollból írott szösszeneteket rakjunk fel amit mi készítettünk. Ki kellett találni egy olyan rendszert, hogy az oldalak folyamatos feltöltése, még egy olyan ágas-bogas struktúrában se okozzon összekuszálódást, mint amekkorára a TF-et terveztük.

Menü

Ahogy íródnak az újabb és újabb oldalak, úgy jelennek meg a feljegyzések főoldalainak menüiben az oda vezető linkek…  Ez abban nyilvánul meg, hogy a TF menüben csak a már publikált oldalak jelennek meg. A menü elrendezésében főleg bal oldalt a kezdeti témákkal kapcsolatban találhatsz segítséget mint pl.: Kerettörténet vagy Tárgy alaptípusok. Minden mást a másik két oszlopban lelheted fel. A kapcsolódó témák általában egymás közelében találod meg pl.: Tehén pálya, Póni pálya.

Leírás

Minden oldal kötelezően tartalmaz egy rövid összegzést arról, hogy ott miről olvashatsz. Ez az összegzés, vagy rövid leírás mindig az oldal elején helyezkedik el. Igyekeztünk ezzel is megkönnyíteni az információk áttekintését.

Hírmondó

A hírmondóban főleg a legújabb hírekről olvashatsz a Diablo világával, illetve a Páhollyal kapcsolatban, de ha egy új TF feljegyzés kerül publiklásra akkor azt itt is látni fogod.

További tájékozódási lehetőségek

Nos ha valamit még így sem találsz meg akkor lehetőséged van a keresősávban egyes kulcsszavakkal keresni az oldalak tartalmai között pl.: Blood Shard-al kapcsolatban keresgélnél akkor az összes létező kapcsolódó feljegyzést kiadja mind a TF-ből mind a hírek között. Ha valamit még így sem találsz akkor valószínűleg még nem került fel a TF-be.

Szerzők

A 2012 előtti szerkesztők és fejlesztők sajnos már nem vesznek részt a páholy alakításában, de az új tagok lelkesen építgetik mind az oldalt mind a Tudás Fáját a Diablo III-mal kapcsolatban.
A páholy évtizedes múltjára tekintettel, illetve a magyar Diablo-s örökség ápolása céljából az évek alatt kialakult alapelveknek megfelelően kezeljük az oldalakat.
A páholy történetével kapcsolatban itt tudhatsz meg többet.

Kellemes böngészést kívánunk mindenkinek!

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.