Über pályák

Ebben a feljegyzésben az Über pályákról avagy a Key Wardenről olvashatsz.

A Diablo 2 Über Tristramban lehetőségünk volt Mephisto, Diablo és Baal és az  összes kisebb szörnyükkel egy időben össze mérnünk az erőnket, nos a Diablo 3-ban valami nagyon hasonló pályákat kaptunk a Key Warden keretében.

Ahhoz hogy erre a pályára eljuthassunk először is össze kell szednünk a 4 teleport gépezetet ami majd elvisz minket a megfelelő helyekre.
Ezeket a következő helyeken tudjátok megszerezni:

  • Key of Bone Odeg dobhatja Act 1 Fields of Misery-n.
  • Key of Gluttony Sokahr dobhatja Act 2 Dahlgur Oasis-ban.
  • Key of War Xah’Rith dobhatja Act 3 Stonefort-ban.
  • Key of Evil Nekarat dobhatja Act 4 Gardens of Hope második szintjén.

Tapasztalatok szerint Torment 13-on általában 2 darabot szoktak dobni minden teleport gépezetből (infernal machine).

Ha gépezetet megnyithatjuk Új Tristram-ban ott pedig meg kell keresnünk egy bedeszkázott ház ajtót aminek a neve Heretic’s Adobe. Zúzzuk szét menjünk be és nyissuk meg a gépezetet.
Nos a különbség a régi Über Tristramhoz képest hogy 2 nagyobb bossal kell megküzdenünk, ha sikeresen megöltük őket akkor speciális készítő anyagokat kapunk amiből elkészíthető a Hellfire Amulett és gyűrű.

Általában minden Szezonban szokott szerepelni egy olyan küldetés rész, hogy sikeresen teljesítsük egy-egy ilyen Key Wardent. Ezen felül viszont manapság nem túl sok haszna van a legtöbb buildehez (A buildekről itt olvashatsz többet.) nem kell a Hellfire amulett és gyűrű sem. Ezért általában nem is sokan Key Wardeneznek. Ha viszont még is bármelyik okból kell nekünk a gyűrű vagy amu akkor megszerezhetjük a recepteket Act 2-n a kislánytól.

A feljegyzés 2.6.0 alatt készült.

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.