A Buildekről


Ebben a feljegyzésben a buildekről olvashatsz mit takar a megnevezés, és hogy mire használjuk.

Nos a build lesz az alapköve a fejlődésednek torment 1, torment 4 felett. A build egy olyan konfigurációt takar, mikor bizonyos tárgyakat, készlet tárgyakat összerakva brutálisan megerősítik a karaktered képességeinek sebzését így biztosítva akár a Greater Rift 100 szint fölött is a komoly sebzést, bár ahhoz hogy ez tényleg sikerüljön az összerakott build minden tárgya Eredendően Ősi (Primal Ancient) kell hogy legyen. A Greater Riftekről itt és a Ősi tárgyakról és tárgy típusokról itt olvashatsz.

A legtöbb build általában a következő készlet és legendás tárgyakkal operál: Ring of Royal Grandeur ennek a tárgynak köszönhetően egy készlet tárgyból egyel kevesebb kell. Ez a tárgy csak Bounti ládákból eshet. The Compass Rose (gyűrű) – Travelers Pledge (amulett) ha mozgunk 50% al csökkentik a beérkező sebzést, viszont ha egy helyben állunk akkor rövid időn belül a sebzés csökkentés helyett 100%al megnövelt sebzést adhatunk le a szörnyekre, Convention of Elements 59-es szinttől eshet és erősíti az egyes sebzés típusokat (tűz, villám, stb) ezek folyamatosan változnam, hogy éppen melyik. A leghasznosabb a Nekromanták számára ugyanis itt csak 3 féle elemet váltogat folyamatosan így több ideig biztosítva ugyan azt a hatást.

Az interneten és ilyen buildekkel foglalkozó oldalakon rengeteg félét felelhetünk különböző képességek erősítése érdekében. Hogy éppen melyik a legerősebb és legjobb az több dologtól is függ, először is hogy nekünk melyik játék stílus felel meg, másodszor hogy a build milyen szerepre jó pl.: speedfarm, és a legfontosabb hogy a legújabb patchekben milyen buildeket erősít meg a blizzard vagy gyengít le. Például a legújabb javítócsomagba(2.6.1) a barbárok Whirlwind képessége fog komolyan megerősödni vagy például a varázslók orb képességei.

Most hogy már tudjuk mik a buildek és milyet választhatunk nézzük meg mit tehetünk annak érdekében, hogy nekünk is legyen egy buildünk. Először is két irányba haladhatunk az egyik amit csak olyan játékosoknak ajánlunk akik képben vannak egy adott karakterosztály képességeivel, hogy milyen tárgyakat viselhet és már több buildet kipróbáltak. Nekik azt ajánljuk ha van kedvük, idejük és elég akarat erejük, hogy rakjanak össze egy saját buildet. Nos a másik irány ha ez nekünk bármilyen indokból nem okés pl.: Nincs kedvünk szöszölni. Akkor választhatunk a netről rengeteg féle build közöl. Ha már eléggé otthon vagyunk már benne és tudjuk mit csinálunk akkor a buildben egy-két változtatást lehet csinálni mert nem minden készpénz amit leírnak.

A Hasznos Holmik-alatt mind találhatsz build összerakására alkalmas programot, mind pedig egy olyan oldalt ahol már kész buildek közöl válogathatsz.

A feljegyzés 2.6.0 alatt készült.

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.