Lesz-e Diablo IV bejelentés?

A hírmondó e részében a Diablo IV 2019 BilzzCon bejelentés lehetőségeit vesszük sorra. Vajon bejelentik-e a Diablo folytatását, lehetséges, hogy a Diablo 4.ik részének egy része időutazásról szól a Diablo 2 eseményeibe így a Remaster és a folytatás kérlelőit is egy Cím alá tömörítik? Vegyük, sorra mit tudunk eddig, milyen információk láttak napvilágot. Lesz-e Diablo IV bejelentés?

Hivatalos információból egyelőre nem sok van.

A tavalyi botrányba fulladt Diablo Immortal bejelentés után sok ígérgetés jött a Blizzard háza tájáról. Lássuk mit mondtak tavaly a Blizzardnál Diablo kapcsán.

Többször is szóba került, hogy senki se aggódjon több csapat is dolgozik többféle be nem jelentett Diablo-s tartalmon. Továbbá a Nevalistis közleménye szerint a nagy leleplezések pedig idén 2019-ben várhatóak.

Hivatalos információnak a következő már nem nevezhető bizonyossággal, de több dolgozó is ragaszkodott, hogy a Diablo IV bemutatását tavaly a BlizzCon előtt szinte az utolsó pillanatokban fújták le.

Valószínűleg még tovább szerettek volna dolgozni a játékon és többet, nagyobb durranást akartak volna mutatni a játékosoknak ezért az utolsó pillanatban lefújták a bemutatót.
Láthatóan a plafonon vannak az elvárások a Diablo III fiaskói és az eltelt évek miatt. Sokan szeretnék, ha a Diablo címek visszanyernék a fényüket. (a szerk.)

Szintén erős jelnek tekinthető hogy valamilyen nagy bejelentésre készülnek hogy kihagyták az idei legnagyobb GameShowt melyre korábban ők maguk is minden évben részt vettek ez nem más mint a GameCom.

A GamesCom mind az Európai és Globális játék közösségének egyik legfontosabb éves találkozója, kiállítása, bemutatója.

Diablo IV szivárgások?

Igen, nagyon úgy tűnik. Hogy ezek a szivárgások hamisítványok, félreértés miatt láttak napvilágot vagy esetleg ez már a Blizzard marketing gépezetének a része, hogy minél többen figyeljenek, a bejelentésre az hamarosan kiderül.

A BlizzCon tavalyi botrányai és az idei évben szintén botrányoktól hemzsegő Blizzardra (pl.: HongKong lásd lejjebb) nagyon is ráférne némi erős bejelentés mely a közönsége felé olajág, békejobb kinyújtása lehetne.

A játékos-közösség bojkottot hirdetett a Blizzard ellen, miután a cég kitiltotta a Blitzchung (Ng Vaj Csung) nevű hongkongi játékost népszerű bajnokságáról – írta a Yahoo Finance. A versenyző kiállt a hongkongi politikai forradalom mellett, a városállamban hónapok óta tart a Kína-ellenes tüntetéssorozat.

A Diablo IV létezéséről és lehetséges bejelentéséről először pár hete a November 3-án megjelenő művészeti album kapcsán halhattunk. A hirdetés szövege buktatta le először, hogy bizony itt valami készülődhet:

Benne több mint 500 rajz, a Diablóból, a Diablo II-ből, a Diablo III-ból és a Diablo IV-ből

Erre ráerősített egy nem rég megjelent kép az albumból a Twitteren. Bár egyelőre érdemes fenntartássokkal kezelni ugyanis könnyen lehet akár hamisítvány is a kép.

Hogy idén lesz-e Diablo IV bejelentés, hogy igazak-e a pletykák, szivárogtatások, nem sokára kiderül.

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.