Szörnyek
ismertetése

Itt alapvetõ dolgokról fogok írni, tapasztaltak nem hiszem, hogy bármi újdonságot találhatnak ezeken az oldalakon (persze ki tudja?), elsõsorban a kezdõknek szeretnék bátorítást adni ezekkel az információkkal, illetve a kíváncsiságukat szeretném fölkelteni.

Normál szörnyek:
Alapvetõen mindbõl van 4 válfaj, illetve némelyikbõl több alfaj 4-4 vállfaja. Itt a szörnyfejedelmek csapatához tartozóak dolgait nem említem, azt majd a fõnöknél. Részletes adatokat nem írok, mert ott a Jarulf, bárki kinézheti, és úgyse lehet megjegyezni, melyik szörny hányas és hányas szint között lelhetõ fel és mennyi a To Hitje és az AC-ja. Ezek inkább afféle szubjektív ismertetõk, ami szerintem fontosabb. Szín szerint igyekszem felsorolni õket, ahol lehet, mert nekem ezer óra játék alatt nem sikerült megjegyeznem, melyik színhez melyik név tartozik, gondolom, ti se vagytok nagyon másképp. 

Következzen az összes szörny leírása, lévén hogy mindegyikkel találkoztam már. Minél húzósabb egy szörny, annál hosszabb a leírása, mert úgy gondolom, annál lényegesebbek az egyes tulajdonságai.
 

Csontvázak
Zombik
Gnómok
Pokolkutyák
Denevérek
Rejtõzködõk
Kecskék
Bölényemberek
Gargoyle-ok
Magmadobálók
Egyszarvúak
Köpködõ kutyák
Vihardémonok
Balrogok
Viperák
Boszorkák
Lovagok
Feketemágusok

Szörnyfejedelmek:

Fokozatosan fogom feltölteni a világító szörnyek oldalit, mert vannak, amelyek régi jó ismerõsem, vannak, amelyekkel már találkoztam, és vannak, amelyekre egyszerûen nem emlékszem. Hiába írja Jarulf, hogy van ilyen, csak azt szeretném lerni, amit tapasztaltam is.
 
Ezzel az oldallal kapcsolatos véleményedet, észrevételeidet nekem küldd: Des