Zombik

Négy színváltozatuk van, a barnás az alap zombi, van egy kékes-pirosas-izés színû, az már húzósabb, a szürkével már jobb vigyázni, hogy ne kapjon körbe, és van a kedvencünk, a citromzombi, róla késõbb.

Szegények leginkább tölteléknek vannak. Elképesztõen lassúak, ami a mozgásukra és az ütésükre is vonatkozik, inkább az a fáradság, hogy oda kell menni hozzájuk, mert õk aztán nem mennek utánad, illetve csak ha nagyon közel mész, de arra is csak sokára jönnek rá. Van egy alap útvonaluk amin bandukolnak végig (rossz nézni), ha támadnak, egyenesen feléd közelítenek, bár ezt nehéz kivenni, mert többnyire már rég nem ott vagy, mint amerre elindultak.

Az egyestõl az ötös szintig vannak, utolsó a citrom színû változat, amely egyedülálló tulajdonsággal bír: amikor beüt, az életedbõl végérvényesen levesz gy párat. Ne próbáld ki, tessék elhinni, aki nem veszi észre, majd nem fogja tudni, mitõl olyan kicsi az élete, a másiknak meg nagyobb. Persze nem olyan nagy kunszt megelõzni az ütését, mert hamarabb kerülöd meg, mint hogy üt egyet, meg nem is túl jó a pontossága, csak hát jó vigyázni.

Kezdõ szörnyek lévén nincsenek valami húde nagy ellenálló képességgel eleresztve, a citrom ellenáll a villámnak, a tarka meg a tûznek picit, de nem vészes.

Jópofa a hörgõ hangjuk, szerintem nagyon találó, nade melyik szörnyé nem?

Képek, adatok róluk az LDD oldalán
 

Ezzel az oldallal kapcsolatos véleményedet, észrevételeidet nekem küldd: Des