Rejtõzködõk
  
A Rejtõzködõk, más néven Hiddenek elég fura szerzetek. Gusztustalan, torz, alaktalan izék, a hangjukról nem is beszélve, ami a hörgés és az okádás keveréke. Alapvetõ tulajdonságuk, hogy csak a közeledben tûnnek fel, egyébként láthatatlanok, ezért könnyû is õket ott felejteni, mert egy üresnek tûnõ rész hemzseghet rejtõzködõktõl. Sok orv karakterhalál szárad különösen a citromszínûek lelkén, mert meghalás után ugye bandukol lefelé a cuccáért a pucér hõs az általa kipucoltnak hitt labirintusban, víg az élet dadam, míg elé toppan egy citrom hidden, és nyissz, kész.
Ha megütötted, akkor is eltûnik, tesz egy kanyart, és csak akkor válik újra láthatóvá, ha támad. Persze nyíllal, varázslattal el lehet találni, amíg láthatatlan, addig is. Amikor meghal, valóságos vérzuhatag hallatszik, nem semmi.

A színek nehézségi sorrendben: szürke rózsaszín, halványbarna és citrom ízû banán a végére. Azonkívül, hogy természetesen egyre nagyobb az életük, és egyre nagyobbat ütnek, és egy jobban be is találnak, abban is egyre nehezednek, hogy csak egyre közelebb tõnnek elõ, a citromfajzat közvetlen az orrod elõtt, és már üt is, ihaj-csuhaj... olyankor kell a jó páncél.

A rejtõzködõk az élõ példa, hogyan számolja a program a szörnyek elhelyezését. Ugyebár a lépcsõ közelébe nem tesz szörnyet, így tudjuk. Frászt! Nem a lépcsõtõl való távolságot nézi, hanem azt, hogy a karaktered ne lássa a szörnyet! Namost a Rejtõzködõk ugye láthatatlanok startból... a többit tudjátok. Mágussal  a citromfajzat gyanús szinteken ajánlom leérkezéskor nem a mana shield-et, hanem a chain lightningot megereszteni, az megmondja, hol vannak, be is üti, és ha hallod, hogy üti, már küldheted is utána a következõt, amíg ki nem pucoltad, aztán ráérsz föltenni a mana pajzsot. Persze ez odacsalhat távolabbi szörnyeket is, de amíg azok odaérnek, addig te rég halott lettél volna...

Õk az elsõ démonok, ami azt jelenti, hogy az összes fegyver a névértéken fogja õket.

Képek, adatok róluk az LDD oldalán
 

Ezzel az oldallal kapcsolatos véleményedet, észrevételeidet nekem küldd: Des