Játék kezdése 

 
Játék létrehozása
Játékot létrehozni a Create gomb megnyomása után a feljövõ ablakban lehet. Természetszerûleg felajánlja, hogy Normal, Nightmare, vagy Hell nehézségû játékot akarsz-e létrehozni, aztán szépen vissza is beszél, ha nincs meg a szükséges szinted az elkezdéséhez. Meg kell adnod a játék nevét, ami nem egyezhet meg a B.net-en épp akkor futó egy másik játékéval sem, ezért lehet, hogy azt is visszadobja elsõre. Ha akarsz, adhatsz jelszót, mellyel elkerülheted a nemkívánatos látogatókat, de vigyázz: ne adj olyan jelszót, ami könnyen kitalálható! (Én akkor lepõdtem meg, amikor a des nevû és demona jelszavú játékomba vadidegen csöppent, és amikor kérdeztem, hogy jutott be, csak annyit válaszolt: hihi) Ha jelszavas játékban vagy, hiába keres rád valaki a /whereis vagy /whois parancsok valamelyikével, csak a játék nevét kapja meg, a jelszót nem.

Játékba való csatlakozás 
A Join gomb megnyomásával a játék létrehozásához való ablakhoz hasonló ugrik be, azzal a különbséggel, hogy a nehézségi fok gombjai helyett egy lista ugrik be az éppen futó publikus játékokról. A B.net udvariasan a hasonló szintû játékosok által létrehozott játékokat ajánlja fel, abból kiindulva, hogy elméletileg a hasonló szintû játékosok kb. egyforma erõsek... 
A listán ha ráklikkelsz egy névre, kiírja a létrehozó nevét, és kiadja az ikonját, amirõl ugye leolvashatod, amit tudni lehet róla: milyen kari, hányas szintû, hány pöttye van. Ezen kívül még nagyon jó, hogy itt is megjelenik a lag, ami mutatja a kommunikációtok sebességét, így elkerülheted, hogy olyan játékkal próbálkozz, ahonnan úgyis egyhamar kiesel.
Ha a listán nem szereplõ játékhoz szeretnél csatlakozni, be kell írni a nevét, amihez persze tudni is kell azt. Ez lehet vagy egy, a tiédtõl nagyon különbözõ szintû karakter által létrehozott, vagy privát játék, ahol értelemszerûen a jelszót is meg kell adni. Persze ehhez be is kell, hogy férjél, ésatöbbi, ezért ilyenkor produkálja a legkülönbözõbb hibaüzeneteket a B.net. 

Ezzel az oldallal kapcsolatos véleményedet, észrevételeidet nekem küldd: Des