A többi városlakó

Elõre bocsátom: aki bármire is használható a városban, annak külön oldalon van leírva a tudománya. Ezek itt a haszontalanok:

Ogden:
Õ Tristram fogadósa, amikor elõször mész oda hozzá, õ mondja a játék bevezetõ szövegét, ezt nem úszod meg, ha a cégérét akarod neki odaadni, akkor is elõbb ez jön. A fõtéren áll a fogadója, a legnagyobb ház, a kút fölött pont.

Farnham:
Õ a helybéli részeg, mindenféle ökörségeket lehet tõle hallani. Állítólag azért iszik, mert találkozott a szörnyekkel. Jó kifogás. Õt látod meg elsõre, mert annak a háznak az oldalában ücsörög, ahova kerülsz a játék elején.

Gillian:
Õ Ogden szolgálója, a Pepin háza és a fogadó közötti út vezet a házához. Mindenre csak sopánkodik, és hangsúlyozza, hogy õneki aztán fogalma sincsen a dologról, de azt hiszi, hogy... stb.

Ja, természetesen mindegyikõjüknek vannak pletykáik, meg a küldetésekhez is hasznos (vagy kevésbé hasznos) dolgokat mondanak. Hogy miket, elolvashatod a Tolmácsban.

A sebesült városlakó:
Szegényke ott fekszik a templom bejáratánál, és az összes dolga az, hogy ha ráklikkelsz, elmondja, hogy fogsz egy Butcher-t találni, azután meghal. Ha nem klikkelsz rá, nem hal meg. Légyszíves ne klikkelj rá, hadd éljen szegény!

A tehenek:
Igen-igen, interaktívan bõgnek, de azért ha valakinek van türelme, van benne egy kis poén. Ha elégszer kattintasz egymás után a tehénre, a karaktered megunja, és elkezd méltatlankodni, mindenféle beszólásokat fogsz hallani. Ha érdekel, olvasd el a Tolmácsban.
 

Ezzel az oldallal kapcsolatos véleményedet, észrevételeidet nekem küldd: Des