Adria

Adria a falu boszorkánya, a pletykák szerint elég kivetett is, a kalyibája jó messze, a patak túloldalán van. Õ foglalkozik a varázslatos dolgokkal a városban. Ha odalépsz hozzá, azt mondja: "Választ keresõ lelket érzékelek". Hmm.
A következõket lehet kezdeni vele:

Talk to Adria:
Természetesen lehet beszélgetni vele is, mond pletykákat és a küldetéseket is kommentálja.

Buy Items:
A következõ cuccokat lehet tõle venni:
- Potion of Mana
- Potion of Full Mana
- Scroll of Town Portal
Ebbõl a három dologból csak egy példányt tesz ki, de sose fogynak el, akármennyit megveszel belõle.
Az összes többi dologból annyi van, amennyit látsz (mint a közértben, he-he), ha megveszed, eltûnik. Ezek:
- Potion of Rejuvenation
- Potion of Full Rejuvenation
- Elixir of Strength
- Elixir of Dexterity
- Elixir of Magic
(nem tévedés, az Elixir of Vitality-t nem árulja, azt csak találni lehet!)
- A tekercsek összes fajtája
- A könyvek összes fajtája
- A botok összes fajtája
Mivel baromi sokféle cuccot árulhat, de egy alkalommal viszonylag kevés féle szerepel az ajánlatban, kicsit gutaütéses a dolog, tekintettel, hogy minden alkalommal, hogy lemész a Labirintusba, megújul a kínálat, vagyis a kinézett cucc szépen eltûnik... Ha én sokat játszanék mágussal, biztos rengeteg aranyat cipelnék, mert ha megjelenik egy Arch-Angel's Staff of Apocalipsys 130 ezer aranyért, és nincs nálam annyi, a guta kerülgetne biztos. Persze ennek az ellentéte is igaz: ha sok az aranyam, néhány fordulóval szépen el lehet költeni Adriánál elixírekre.
Azt, hogy mi mire jó és mennyibe kerül, megnézheted a Cuccok leírásánál.

Sell Items:
Griswoldhoz hasonlóan Adria is visszaveszi az összes vackot amit eladott, meg amit nem õ adott el, azt is. Tehát minden löttyöt, tekercset, könyvet, botot. Ennek csak akkor van értelme, ha nagyon pénzszûkében vagy, mert egyébként ritka a kicsi és értékes cucc, amit érdemes kicipelni. Persze azért van egypár: az elixírek, néhány tekercs, néhány könyv, és a húzósabb botok. No persze azonosítani kell õket elõbb, hogy ezt megtudd. Az mondjuk biztos, hogy harcossal hamarabb van értelme eladni Adriánál, mint mágussal.

Biztos kartellt alakítottak Griswolddal, mert Adria is pont negyedéért veszi vissza azt, amit eladott.

Recharge Staves:
Adriánál lehet a varázslatos botokat újra feltölteni (ha már a töltõjét nem adja kölcsön :-))). Úgy vettem észre, hogy ez igen drága mulatság, összehasonlítva a manából történõ varázslással, mágussal. (Más úgyse lesz olyan idétlen, hogy varázsbottal hadonásszon, gondolom.) Sok esetben egy teli köcsög manából futja annyi varázslatra, ami egy nem soktöltetû botba fér, a mana 150 arany, a bot töltése meg 3 ezer, mondjuk (drága bot!), szóval nem jó bolt. Ha meg soktöltetû a bot, akkor ez a tulajdonság lefoglalja a nevének az elõtagját, tehát nem lehet Arch-Angel's vagy valami más húzós. A botból történõ varázslás is lefoglal egy funkcióbillentyût, akkor meg már tökmindegy... Illetve bizonyos esetekben nem mindegy. Olyan varázslatokra biztos, hogy jó botot használni, amikbõl nincs könyv (Nova, Apocalipsys), mert a tekercs igen macerás. Azonkívül tartaléknak is jó lehet a bot varázslata, ha kifogy a mana. (Bár az azt követõ 1 tized másodpercen belül a mágus valószínûleg halott, de hátha mégse... :-)))

No, ennyit lehet Adriánál kezdeni.

Ezzel az oldallal kapcsolatos véleményedet, észrevételeidet nekem küldd: Des